Skip to main content
home-page
home-page
Ontdek het thema

De indienronde voor het buurtbudget is helaas afgelopen! 

PetanqueClub De Klitsberg - Paal

Beschrijf je project in max. 10 zinnen

De petanqueClub De Klitsberg is een club die reeds meer dan 30 jaar bestaat en zeer gekend en geliefd is bij de seniorengemeenschap. We hebben niet alleen spelers/speelsters uit Paal maar ook uit Beringen, Koersel, Beverlo, Heusden Zolder, Schaffen en Heppen. De reden waarom het zo populair is, is niet alleen omdat er een leuke competitieve sfeer heerst tijdens de wedstrijden (en elke wedstrijd is anders want je speelt telkens met andere ploegmaats en tegen andere tegenstanders) maar ook omdat we de tijd nemen tijdens de pauze tussen de wedstrijden om onze dorst te lessen en gezellig bij te praten en te keuvelen. Het sociale aspect is een prioriteit voor de club. Iedereen is welkom of je nu een beginneling bent of al een ervaren speler/speelster bent. Het is volledig vrijblijvend en GRATIS dus geen lidgeld vereist.

 

Elke donderdag en vrijdagmiddag verwelkomen we spelers voor 3 tot 4 wedstrijdjes, beginnend om 13:30 uur. In de wintermaanden (van november tot eind maart) vinden onze wedstrijden plaats in de kantine, waar vroeger het voetbalveld van Korspel was. Hier kunnen we ook nog gebruik maken van de kantine die open wordt gehouden door vrijwilligers van de stad. Tijdens de zomermaanden (april tot oktober) verplaatsen we ons naar de buitenbanen van dienstencentrum De Klitsberg. Ook hier kunnen we 's donderdags gebruik maken van de cafetaria. 

 

Echter, onze club staat voor een uitdaging. Het gebrek aan inkomsten, zoals subsidies of lidmaatschapsgelden, heeft geleid tot verouderd, versleten en ontbrekend materiaal, zoals stoelen, banken en parasols voor buiten. Daarom doen we eenmalig een beroep op een buurtbudget om deze noden aan te pakken. We zijn van plan om na besteding van de middelen een feestelijke bijeenkomst te organiseren voor de hele buurt. Bovendien zullen we via een uitleensysteem buurtbewoners in staat stellen om gebruik te maken van het aangekochte materiaal voor bijvoorbeeld buurtfeesten, waardoor onze club nog meer verankerd wordt in de lokale gemeenschap.

 

Kies een foto of beeld dat past bij je project. (max.10 MB).

0
0
Log in om te reageren

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u eerst registreren/aanmelden.

Aanmelden

Reacties