Skip to main content
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Spelregels

Er komen tal van toekomstuitdagingen op ons pad. Die willen we aanpakken zonder onze eigen identiteit te verliezen. Daarom gaan we in deze eerste verkenning op zoek naar wat nu juist de eigenheid is van jouw deelkern.

Het doel van dit online platform is zoveel mogelijk mensen en organisaties de kans te geven hierin een bijdrage te leveren. Om in interactie te gaan op het platform (bijdragen, reageren, stemmen ...) heb je een account nodig. Hoe we met de data die we verzamelen omgaan, lees je na in het privacy statement. Op deze pagina vind je de spelregels terug om jouw bijdrage in te dienen.

Wat kan ingediend worden?

We gaan in deze eerste fase op zoek naar wat juist de eigenheid is van elke deelkern van Beringen. Dat kan een geschiedenis of verhaal zijn dat gelinkt is aan een gebouw, een pleintje, een straat,… Of is het de unieke ligging in het landschap naast een bos, aan een vallei of een kanaal? Ook de sociale open ruimte kan een karaktertrek zijn, denk maar aan het verenigingsleven in je buurt.

We doen een oproep aan iedereen om een anekdote, foto of tekening te delen van wat jouw deelkern zo bijzonder maakt. Daarnaast mag je ook delen wat je momenteel mist, of wat een wens is voor de toekomst in je buurt.

Wat doen we met jouw input?

Alle input wordt vervolgens verzameld om per deelkern een unieke reuzepostkaart te maken waarop jullie inzendingen komen te staan. Als het ware een identiteitskaart van elke kern! De verzamelde kaarten bundelen we in juni 2023 om vervolgens te bekijken hoe we de eigenheden van elke deelkern kunnen behouden in de toekomst. Want iedereen mag meedenken over Beringen 2040.

Deel op facebook
Deel op twitter