home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Cultuurprijzen Beringen 2023

Ontdek de verschillende fases van het project en de spelregels die we toepassen!

Fase 1: nomineer jouw favoriet (t.e.m. 22 april 2024)

Nomineer jouw favoriet voor de Cultuurprijzen 2023 en motiveer waarom.

Welke organisatie(s) en/of individu(en) wil jij met een Cultuurprijs in de bloemetjes zetten? Motiveer waarom en voor welke Cultuurprijs (ontdek de categorieën). Je mag meerdere kandidaten nomineren.

Je nomineert jouw kandidaat via dit online platform. Je dient aan de motivering contactgegevens, een beknopte voorstelling of CV en een afbeelding toe te voegen van de persoon en/of organisatie.

De volledige spelregels vind je via volgende link Cultuurprijzen - Stad Beringen.

Nomineer een kandidaat

Fase 2: selectie shortlists door de jury (22 april - 28 april 2024)

De jury stelt per categorie van de Cultuurprijzen op basis van de criteria, zoals opgenomen in artikel 3 van het reglement, een shortlist samen met maximaal 3 nominaties uit alle voorgedragen kandidaten. De jury heeft het recht om bijkomende informatie in te winnen bij de indiener over de kandidaat.

Voor wat betreft de Cultuurparels en de Cultuurtandem worden deze nominaties voorgelegd aan het publiek. De kandidaat met het meest aantal publieksstemmen is de laureaat. 

Fase 3: stemronde (29 april - 15 mei 2024)

Zijn de kandidaten gekend? Voila, dan kan er naar hartelust gestemd worden.

Hou dit platform in de gaten voor meer informatie! 

Algemene spelregels "Allemaal Beringen"

Hoe werkt het platform?

Iedereen kan een bijdrage leveren op het platform, na registratie. Hoe we met jouw data omgaan, lees je in het privacystatement. Je registreert je aan de hand van een uniek e-mailadres en enkele profielgegevens. Na registratie ontvang je een e-mail om je profiel te bevestigen. In die e-mail klik je
op de bevestigingslink.

Vanaf dan kun je een bijdrage indienen en reageren op bijdragen van anderen.

Hoe dien ik een bijdrage in?

Alle nieuw ingegeven bijdragen worden voor publicatie getoetst aan de regels door één van onze moderatoren. Daardoor zal jouw bijdrage nooit meteen verschijnen. Bijdragen die niet aan de regels voldoen, worden niet gepubliceerd, tenzij we ze kunnen bijsturen.

Als indiener van een bijdrage krijg je een bericht van de moderator wanneer je bijdrage wordt gepubliceerd of verwijderd. Als de moderator een bijdrage verwijderd, kan dezelfde persoon een nieuwe bijdrage indienen die wel aan de regels voldoet.

Gebruikers die bij herhaling de regels negeren, kunnen geblokkeerd worden door de moderatoren zodat ze geen bijdragen meer kunnen leveren.

Regels:

  • Bijdragen die geen betrekking hebben tot het project kunnen door de moderatoren geweigerd worden.
  • Bijdragen die bestempeld kunnen worden als racistisch, haatdragend, beledigend, kwetsend ... worden verwijderd door de moderator.
  • Bijdragen die gericht zijn op personen (bijv. persoonlijk gerichte antwoorden of commentaren) worden verwijderd door de moderator.
  • We houden het project transparant en eerlijk. Gebruikers die willen meewerken met valse of misleidende profielen (er is geen aannemelijke voornaam of naam ingegeven (bijv. X7zg3 of Darth Vader)) worden verwijderd door de moderator.
  • De inhoud van bijdragen die auteursrechtelijk beschermd zijn, kunnen worden verwijderd door de moderator.
  • Bijdragen die niet geformuleerd zijn in het Nederlands kunnen geweigerd worden.
  • Bijdragen die beschouwd kunnen worden als (verdoken) reclameboodschappen, die links naar andere websites bevatten (die niets met de vragen te maken hebben) of die beschouwd kunnen worden als spam, kunnen verwijderd worden door de moderator.
Deel op facebook
Deel op twitter