Skip to main content
home-page
Skip to main content
home-page
Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

Mijn plekje - ons bankje van start op Allemaal Beringen

Beringen is een warme en groene stad. Bankjes maken daar natuurlijk deel van uit. Zitbanken bieden de mogelijkheid om even halt te houden onderweg in onze mooie stad. Bovendien bevorderen ze ook het sociaal contact.

Ongetwijfeld zijn er nog mooie plaatsen waar er geen bank staat, maar er wel één gewenst is omdat er veel passage is of omdat je er van een prachtig uitzicht kan genieten.

We willen de mooiste en leukste plekjes in onze stad extra waarderen door er een zitbank te plaatsen. Zo worden de mooiste plekjes in Beringen toegankelijker voor iedereen. Allemaal Beringen!

Jouw mening is cruciaal!

Daarom vragen we je om ons te laten weten wat jouw favoriete plekje is. Na afloop van deze fase maken we op basis van een aantal criteria een evaluatie van alle reacties. Hoe we dat net doen ontdek je in de spelregels.

Vervolgens doen we opnieuw een beroep op jou!

In een tweede fase mag je stemmen op je favoriete plekje. Uiteindelijk worden per deelgemeente de twee plekje met het meeste aantal stemmen geselecteerd voor een nieuwe zitbank. Voor de andere locaties bekijken we de mogelijkheden.

Concreet betekent dit dat we uiteindelijk 10 nieuwe banken zullen plaatsen.

 

 

 

 

Deel op facebook [MISSING STATIC] entries_show_cta_can_share_insta